Syksy potkaistu käyntiin!

12.9.2021

Uusi tuntihevonen Kalevi
Uusi tuntihevonen Kalevi
Vanessa ja Enska estekisoissa
Kuva: Virpi Nippala
Vanessa ja Enska estekisoissa Kuva: Virpi Nippala
Anniina ja Olli koulukisoissa
Kuva: Virpi Nippala
Anniina ja Olli koulukisoissa Kuva: Virpi Nippala
Ekvador, kavereiden kesken Eki
Kuva: Virpi Nippala
Ekvador, kavereiden kesken Eki Kuva: Virpi Nippala

Ratsastuskoulun hevoset (ja opettaja) ovat palanneet kesälaitumilta takaisin töihin ja syksyn ratsastustunnit onkin potkaistu käyntiin. Hieman muuttuneella kokoonpanolla kylläkin, sillä Riku ja Turo lähtivät eläkekoteihin syksyn alkumetreillä. Myös Risto löysi uuden kodin yksityiskäytössä. Tämän myötä voimmekin sanoa Tervetuloa uusille työkavereille Leeville, Kaleville sekä Ekille. Toki Leevi ja Eki ovat ehtineet jo joitakin kuukausia meitä ilahduttaa!

 

Tuntien lisäksi kilpailutoiminta on saatu myös käyntiin jälleen kesän tauon jäljiltä. Ratsastuskoululla on ehditty kilpailemaan niin este- kuin kouluratsastuksessakin. Sunnuntaina 5. syyskuuta pääsi kentänlaidalla nauttimaan esteratsastuksesta. Mukana oli oman seuran edustajia sekä vierasseurojen edustajia. Estekilpailuissa päästiin näkemään hienoja ratoja neljän luokan verran, aloittaen 60cm korkeudesta ja päivän päätösluokka käytiin 90cm korkuisilla esteillä.

 

Kouluratsastusta puolestaan nähtiin kotikentällä sunnuntaina 12. syyskuuta. Valitettavasti sääolosuhteet eivät olleet kilpailuiden puolella, sade oli kastellut kenttää hieman liiankin paljon. Kilpailut typistettiin niin että alkamisajankohtaa myöhäistettiin ja jätettiin yksi luokka ratsastamatta kokonaan jotta kentänpohja kestäisi paremmin. Kilpailut saatiin kuitenkin vietyä kunnialla läpi ja kentällä nähtiin hienoja suorituksia läpi päivän.

 

Kaikkien kilpailuiden tulokset kokonaisuudessaan löytyvät ”Tapahtumat ja kilpailut”- osiosta!