Pinja Varsanpäälle kaksi luokkavoittoa Järvenpäässä

1.4.2019

Pinja ja Diamond
Pinja ja Diamond

Ratsastuskskus Ainossa Järvenpäässä kilpailtiin viikonloppuna kansainväliset Aino Masters kilpailut joissa ratsastettiin myös 2- ja 3 tason luokkia. Kilpailuissa nähtiin myös Hankoniemen Ratsastajien edustajia palkintojenjaossa.

Pinja Varsanpää oli lyömätön poniluokissa sillä hän ratsasti sekä perjantaina (100 cm) että lauantaina (105 cm) molempien poniratsukoille avoimien luokkien voittoon Secret Diamond Zareefalla. Lauantain poniluokan palkintojenjaossa oli myös toinen Hankoniemen Ratsastajien ratsukko kun Ulrika Hämäläinen sijoittui kolmanneksi ponilla Prinsessin Palila. Ulrika otti myös hienon sijoituksen avoimessa115 cm:n luokassa sijoittuen kuudenneksi. Hän ratsasti ensimmäistä kertaa tällä korkeudella Prinsessin Palilalla ja suoriutui virheittä perus- ja uusintaradalta. 

Pinja sijoittui vielä kolmanneksi Quintessa V:llä lauantain 105 cm:n luokassa. Ratsastajat olivat erittäin tyytyväisiä viikonlopun tuloksiin ja odottavat innolla ulkokauden alkamista, sitä ennen on vielä yhdet hallikilpailut kalenterissa.