Ida Repo ratsasti luokkavoittoon Billnäsin kouluratsastuskilpailuissa

17.9.2018

Billnäsin ratsastuskeskuksessa kilpailtiin viime lauantaina 2-tason kouluratsastuskilpailut. Hankoniemen Ratsastajilla oli yksi ratsukko mukana kisoissa, Ida Repo ja Zidamanta Velvet. Ida jatkoi hienosti sujunutta kauttaan hyvällä menestyksellä ja otti luokkavoiton helppo B luokassa tuloksella 66,932 %. Myös helppo A luokassa Ida nähtiin palkintojenjaossa, hän ratsasti siinä viidennelle sijalle tuloksella 64,471 %, luokan voitti Tammelan Ratsastajien Emma Metsänoja tuloksella 67,672 %.

Sunnuntaina Klasukkalassa Stall Solbackassa kilpailtiin Etelä-Suomen aluemestaruuksista. South Coast Ridersia edustava Carolina Grahn osallistui junioreiden aluemestaruusluokkaan Tyrolien hevosellaan. Junioreiden aluemestaruus luokka keräsi suurimman määrän kilpailijoita, peräti 41 ratsastajaa havitteli mestaruusmitalia kaulaansa. Carolina olikin todella lähellä mitalia, hän selviytyi 21 muun ratsukon kanssa uusintaan ratsastettuaan perusradan virheittä. Uusinnassa sijoituksen ratkaisi virheet ja aika, Carolina ratsasti sen virheittä ja todella nopeasti. Aika riitti tässä luokassa neljänteen sijaan mikä oli hieno saavutus aluemestaruuksissa. Junioreiden aluemestaruuden voitti Tuusulan ratsastajien Lina Leväaho. Janina Laine (Hankoniemen Ratsastajat) osallistui Rastelilla samassa kisassa 110 cm:n aikaratsastusluokkaan ja otti siinä kuudennen sijan.