Ratsastajilla oli menestystä kisaviikolla Ypäjällä

19.6.2018

Ypäjällä kilpailtiin viime viikon torstaista sunnuntaihin perinteisellä kisaviikolla jossa nähtiin kolmessa lajissa huikeat 1500 starttia.  Hankolaisratsukot kilpailivat ahkerasti koulu- ja esteratsastuksessa 2-3-tasolla.
Perjantaina Pinja Varsanpää ratsasti Secret Diamond Zareefalla virheettömän tuloksen 90 cm:n luokassa jossa kaikki virheettömästi kaksi vaihetta ratsastaneet olivat jaetulla enimmäisellä sijalla. Pinja jatkoi vielä sunnuntaina hienoilla tuloksilla voittamalla 100 cm:n aikaratsastus luokan ja sijoittumalla 100 cm:n Poniderby luokassa kolmanneksi.
Ulrika Hämäläinen ratsasti Beltin ponillaan 100 cm:n pikkuponi cup luokassa neljännelle sijalle lauantaina ja sunnuntaina sijoittui kuudenneksi 110 cm:n aikaratsastus luokassa.
Carolina Grahn ratsasti lauantaina 100 cm:n luokassa viidennelle sijalle Tyrolienilla.
Krista Ketonen osallistui nuorten hevosten noviisi sarjaan 4-vuotiaalla Dolly Jumperillaan. Hän sijoittui jaetulle ensimmäiselle sijalle ja sai paikan noviisisarjan finaaliin joka ratsastetaan elokuussa Ypäjällä.
 Ida Repo osallistui kouluratsastuskilapailuihin ja sijoittui viidenneksi Zidamanta Vevetillä helppo A luokassa tuloksella 62, 155 %
Janina Laine taituroi kouluradalla Rihannalla osallistuen senioriderbyyn lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina hän ratsasti vaativa B:0 luokassa tuloksen 65,875 % joka oli hänen oma ennätyksensä ja se oikeutti luokassa toiseen sijaan. Kahdesta karsintaluokasta pääsi yhteensä 40 parasta sunnuntain senioriderbyn finaaliin joka oli tasoltaan myös vaativa B luokka. Janina jatkoi hyvin alkanutta kisaa sijoittumalla tässä luokassa seitsemänneksi 63,,604 % tuloksella.
Kaiken kaikkiaan ratsastajat olivat erittäin tyytyväisiä kisaan ja tästä on hyvä jatkaa taas kisakautta.