Ida Repo eteläsuomen ratsastuskoulujen juniorimestariksi

21.5.2018

Tuomarinkylässä kilpailtiin kouluratsastuksessa eteläsuomen ratsastuskoulujen mestaruudesta viime lauantaina. Hankoniemen Ratsastajien ratsatuskoulun edustajia oli kaksi Saara Kauppila kilpaili senioreissa ja Ida Repo junioreissa, molemmat osallistuivat kilpailuun Zidamanta Velvet hevosella. Saara kilpaili heti aamusta Helppo A:2 luokassa ja teki hyvän tuloksen 63,5%. Luokassa oli 37 osallistujaa ja kesti tovin jännittää Saaran lopullista sijoitusta, joka oli lopulta kymmenes tässä luokassa ja toi ruusukkeen kotiintuomisiksi. Ida Repo starttasi puolen päivän jälkeen junioreiden Helppo B:3 luokassa ja teki hienon suorituksen siirtymällä luokan johtoon tuloksella 64,7 %. Johtopaikan hän säilyttikin loppuun asti ja palkittiin ESRA:n alueen ratsastuskoulujen juniorimestariksi kouluratsastuksessa tässä 27 ratsukon luokassa. Salon Kevätkilpa kisoissa kaksi luokkavoittoa Hankoon Lauantaina nähtiin myös Salon Kevätkilpa esteratsastuskilpailuissa Hankoniemen Ratsastajien ratsukoita palkintopallilla. 90 cm:n luokassa voittoon kurvasi Janina Laine Rastelllla. Palkintojenjaossa nähtiin myös toinen Hankolaisratsastaja, Pinja Varsanpää Secret Diamond Zareefalla, joka saavutti viidennen sijan. 100 cm:n luokassa Pinja ratsasti heti alkuun luokan johtoon virhettömällä ja nopealla suorituksella ettei kukaan luokan aikana pystynyt hänen aikaansa lyömään ja voitti luokan Diamondilla. Emilia Hellman ja Quintessa V täydensivät hienosti Hankolaisten menestystä sijoittumalla kolmanneksi. Pinja otti vielä seitsemännen sijan Hillside Tintallella.