Ulkokauden pirteä aloitus

2.5.2017

Sunnuntaina 23. Huhtikuuta avattiin ulkokausi myös esteratsastuksen osalta tallin kotikentällä. Kolme luokkaa keräsivät kolmisenkymmentä starttia. Yleisökin löysi paikalle vaikka kauniiseen ja aurinkoiseen säähän oli lisätty hieman kylmältä tuntuva tuuli. Luokista ensimmäisenä ratsastettiin luokka jonka korkeus oli 60/70cm. Luokassa nähtiin monta virhepisteetöntä suoritusta, mutta sen lisäksi oli ratsastettava muita nopeammin mikäli palkinnoille mieli. Voittoon luokassa viiletti Cassandra Randström (Village Lad,Väst-Nylands Ryttare) virheittä ratsastaen aikaan 27,34s. Toisen sijan nappasi Pinja Varsanpää (Stonecastle’s Wild Prince) häviten vain kavion mitalla voittajalle, sillä hänen ajakseen kellotettiin 27,56s! Kolmannelle sijalle ratsasti Hanna Karvonen (Putter, Väst-Nylands Ryttare) , neljännen sijan vei Ella Kekkonen (Sävel-Saittara) ja viidennelle sijalle ratsasti Salla Sandberg (Eros). Esteitä nostettiin 80cm korkeuteen ja rataa muutettiin hieman haastavammaksi. Cassandra Randström oli tässäkin luokassa voittamaton jatkaen samaa virheetöntä ratsastusta ja ratsasti luokan voittoon. Toiselle sijalle ratsunsa luotsasi Anna-Daalia Sukula (Weston Joychild) suorittaen ratansa virhepisteittä. Kolmanneksi ratsasti Sara Pulkkinen (Rianja). Luokka sijoitusten lisäksi luokassa kilpailtiin kiertopalkinnosta Prix de Tabell. Tämän kiertopalkinnon itselleen lunasti Nicole Suominen hevosella Chakuna Makata. Päivän viimeinen ja samalla estekorkeudeltaan suurin luokka käytiin 90/100cm korkuisilla esteillä. Tämän luokan voittoon ratsasti Sara Pulkkinen (Rianja) tehden ainoana ratsukkona virheettömän suorituksen. Onnea kaikille voittajille sekä sijoittuneille ratsukoille! Ypäjällä pääsiäisenä 2-tasolla järjestetyssä kilpailuissa nähtiin myös tuttuja kasvoja palkintojenjaossa. Pitkänperjantain iloksi Pinja Varsanpää (Hillside Tintalle) asteli palkintojenjakoon sijoittuen neljänneksi 80cm korkuisilla esteillä. 90cm luokassa taas Emilia Hellman (Hillside Tintalle) ratsasti hienosti toiselle sijalle! Seuraavan kerran kilpailuista pääsee nauttimaan 7.5. kun vuorossa on kouluratsastuskilpailut, lämpimästi Tervetuloa!