Ulrika Hämäläinen ja Emilia Hellman hyville sijoille Ypäjällä Power Cup finaalissa

8.8.2016

Emilia Hellman ja Ulrika Hämäläinen ratsastivat hyville sijoille Power Cupin finaalissa Viime viikolla Ypäjällä järjestetyn kisaviikon yhteydessä ratsastettiin tämän vuoden Power cup finaalit.Power cup on kilpailu jossa kilpaillaan sekä koulu-että esteratsastuksessa ja näiden yhteistulos ratkaisee paremmuusjärjestyksen. Kilpailu alkaa jo keväällä jolloin seurat järjesävät omat karsinnat josta ratsukot jatkavat alue karsintoihin. Etelä Suomen karsinnoista pääsi kymmenen ratsukkoa finaaliin. Heidän joukossaan oli Hankoniemen Ratsastajia edustavat Ulrika Hämäläinen sekä Emilia Hellman. Ulrika kilpaili Gulliver ratsullaan ponien finaalissa ja Emilia Weston Joychildillä hevosten finaalissa. Ensimmäisenä kilpailupäivänä ratsastettiin kouluratsastus osuus, jossa ratsastettiin helppo B:0 kouluohjelma. Ulrika onnistui tässä yli odotusten ja sijoitti kuudenneksi kun poneja oli mukana peräti 42. Emilian ratsastus ei onnistunut ihan nappiin ja sijoitus oli 12 mukana olleista 14 hevosesta. Toisena kilpailupäivänä oli esteratsastuksen vuoro. Ulrika pääsi Gulliverilla mukaan uusintaan jossa estekorkeus oli 90 cm ja ratsasti sen virheittä ollen luokassa viides. Kun molempien osakilpailujen yhteistulokset laskettiin oli Urika kokonaiskilpailun toinen ! Tämä kilpailu oli Ulrikan ja Guliverin kauden päätavoite ja toinen sija oli tässä kisassa oli huikea saavutus. Emilia ratsasti hevosten estefinaalissa itsensä myös uusintaan jossa esteet nostetiin 100 cm:n uusinnassa oli mukana 4 ratsukkoa. Hän oli ainoa joka suoritti myös uusinnan virheittä ja oli näinollen estefinaalin voittaja. Tällä ratsastuksella hän nousi yhteistulosten kuudennelle sijalle ! Hankoniemen Ratsastajia edustava Pinja Varsanpää ratsasti 80 cm:n luokassa Hillside Tintalle ponillaan hienosti kymmenennelle sijalle kun luokassa oli71 ratsukkoa.