LAINE DEBYTOI SM-RADALLA LAUANTAINA

9.6.2014

Janni ja Rico Porvoon kisoissa, kuva Camilla Laine
Janni ja Rico Porvoon kisoissa, kuva Camilla Laine

Hankoniemen ratsastajain juniorikouluratsastaja Janina Laine debytoi viikonvaihteessa Suomenmestaruustasolla ratsullaan Rico Iberico. Toista kautta hevosensa kanssa yhteistyötä tekevä Laine kehuu kilpakumppaniaan yritteliääksi ja upeaksi persoonaksi:" Rico yrittää aina parhaansa radalla, mikä on kilpahevoselle erittäin tärkeä ominaisuus".

Oikeanlaisen kilpahevosen löytäminen ei ole ratsastajalle helppoa, onhan kyseessä kahden elävän olennon yhteistyö, jolta tavoitellaan saumatonta harmoniaa. Poniluokista hevosiin siirtyessä Laine kokeili useita ratsuja ja kertoo tienneensä heti, kun oikea osui kohdalle. "Rico tuntui heti koeratsastuksessa omalta", muistelee Laine ensikohtaamistaan ratsun kanssa. Parivaljakko onkin saavuttanut yhdessä jo tähän mennessä paljon: voittoja ja sijoituksia on kertynyt sekä alue- että kansalliselta tasolta.

Tampere Dressage Festivalissa Tampereen Niihamassa kilpaillaan kouluratsastuksen Suomen mestaruuksista tulevana viikonloppuna  senioreissa, nuorissa, junioreissa ja poneissa. Mestaruudet ratkotaan kahden osakilpailun yhteistuloksen perusteella. Senioreiden ja junioreiden mitaleista otellaan lauantaina ja sunnuntaina, nuorten ja poniratsukoiden perjantaina ja lauantaina. Laine on mukana juniorien kilpailussa, jossa ensimmäinen luokka ratsastetaan lauantaina.

 

SM-LUOKKIEN ALUSTAVA AIKATAULU

Perjantai 13.6.

klo 12:00 Ponit SM I-osakilpailu

klo 15:30 Nuoret SM I-osakilpailu

Lauantai 14.6.

klo 8:30 Ponit SM Finaali

klo 11:30 Nuoret SM Finaali
klo 14:10  Seniorit SM I-osakilpailu
klo 16:30 Juniorit SM I-osakilpailu

Sunnuntai 15.6.2014

klo  11:00  Juniorit SM-Finaali

klo 14:00 Seniorit SM-Finaali

 

TELEVISIOINTI SRL:n nettikanavalla sunnuntaina

Sunnuntain ratkaisun paikat senioreissa alkaen klo 13 ja junioreissa klo 11!
- pyritään lähettämään suorana, joka tapauksessa saatava koosteena http://www.youtube.com/user/ratsastajainliitto  

Kilpailun tiedot Kipassa LINKKI