Erica Gröning ja Brincipe palkintojenjaossa
Jannica Fabritius ja Isabell Gröning
Ida Repo ja Emilia Hellman Turon kanssa

BROBYN KILPAKENTILTÄ VOITTOJA JA SIJOITUKSIA HANKOON

Esteillä voittoon Repo, Fabritius ja Holmström, kouluratsastuksen puolella Laine.

Raaseporin Brobyssa kilpailtiin viikonvaihteessa seuratasolla. Lauantain esteratsastuskilpailun jäljiltä Hankoon matkasi koko joukko iloisia ratsastajia palkintoineen!

Luokassa 40 cm ratsukot olivat pukeutuneet naamiaisasuun - virheittä radan suorittaneiden ykköspalkinnon saajien joukossa oli Hangosta Aida Pulkkinen (Brenda).

60 cm esteillä voittoon ratsasti Hangon Ida Repo (Sture J). Toiseksi sijoittui Kemiön Sophia Helenius (Tutti Frutti), kolmanneksi Hangon Emilia Hellman (Sture J) ja neljännen palkinnon, punaisen ruusukkeen, sai Väst-Nylands Ryttaren Nina Nygren (Velvet H).

Päivän kolmannessa luokassa estekorkeus oli 80 cm ja palkinnot matkasivat Hankoon. Jannica Fabritius (Hessin Vappu) ratsasti voittoon sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Isabell Lindstedtiin (Vuko van de Mullegracht).

Luokassa 4, esteiden ollessa 90 cm korkeudella, voittoon ratsasti Väst-Nylands Ryttaren Josefina Linnokari (Kruizas) - jälleen yhden sekunnin erolla - toiseksi sijoittuneeseen Hangon Miina Lähdeniemeen (Marion).

Päivän päätösluokassa, 100 cm, voittoon ratsasti onnistunutta kilpailukautta jatkava Hangon Julia Holmström (Vuko van de Mullegracht). Toiselle sijalle ratsasti Porvoon Jenny Tomperi (Broby Chaplin) ja kolmannelle Väst-Nylands Ryttaren Heidi Sjöblom (Pampas ox).

Sunnuntaina 7.10. Brobyn tilalla ratsastettiin puolestaan kouluratsastuskiemuroita. Hankolaisista mukana olivat Erica Gröning ja Janina Laine - eikä ollut turha reissu! Gröning (Brincipe) sijoittui tutustumisluokan ohjelmassa prosentein 56,389 toiseksi Billnäsin Marja-Leena Pippingsköldin (Valon Rokkari) viedessä luokkavoiton tuloksella 58,056%. Päivän toinen luokka, K.N.Special, oli Janina Laineen (Harvest Moon) juhlaa - luokkavoitto irtosi prosentein 64,00.