VOITTOJA JA SIJOITUKSIA LOHJAN ALUEKISASSA!

27.8.2012

Jannica Fabritius ja Hessin Vappu 80 cm 5 vp
Jannica Fabritius ja Hessin Vappu 80 cm 5 vp
Miina Lähdeniemi ja Marion 80 cm 0-hyl
Miina Lähdeniemi ja Marion 80 cm 0-hyl
Janina laine ja Dollar
Janina laine ja Dollar
Julia Holmström ja Vuko
Julia Holmström ja Vuko
Gabriella Ahlvik ja Kardinals
Gabriella Ahlvik ja Kardinals

 

Sunnuntaina 26.8. Lohjan Seudun Ratsastajien järjestämissä aluetason esteratsastuskilpailuissa nähtiin iloisia hankolaisonnistumisia.

 

Päivän ensimmäinen, poneille avoin luokka, 70/80 cm oli Janina Laineen (Dollar II) juhlaa. Ratsukko otti luokkavoiton ennen Lohjan Ida Tuomista (Goldencoast Ultimate). Laine jatkoi reipasta tahtia myös luokassa II, 90 cm esteillä, ollen toinen Team Fin Chevalia edustavan Julia Paussun (Storm) jälkeen! 


Luokka III ratsastettiin niin ikään 90 cm esteillä ja se oli puolestaan Julia Holmströmin (Vuko van de Mullegracht) voitonjuhlaa! Toiseksi sijoittui Pedersin Aino Vauhkonen (Gimoza Drum Su).

Päivän päätösluokassa, 110 cm aikaratsastusluokassa nähtiin jälleen tiukkaa sekuntipeliä! Hangon Gabriella Ahlvik (Kardinals LV) sijoittui toiseksi ajalla 56,58 Nevaksen Jenna Leinon (Escala) viedessä voiton aikaan 56,02.

Ensi viikonlopusta on tulossa vilkas, sillä hankolaisratsukot lähtevät kilpasille Brobyhyn sekä este- että kouluradoille.

Lisäksi sunnuntaina 2.9. myös Hangossa vietetään valtakunnallista Nouse Ratsaille -päivää klo 15 alkaen. Avoimien ovien päivän ohjelmassa on muun muassa vikellystä ja talutusratsastusta. Kentän laidalla on myös puffetti auki - tervetuloa tallille viettämään mukavaa päivää!

 

Kaikki tulokset Lohjalta: kipa.ratsastus.fi  (tätä kirjoittaessa tuloksia ei ole jostain syystä vielä Kipassa julkaistu, ma 27.8. klo 8.40)