Laine voittoon ja sijoille Lohjan iltakilpailuissa

19.8.2012


 

LAINE VOITTOON JA SIJOILLE LOHJAN ILTAKILPAILUISSA

 

Lohjalla järjestettiin viime keskiviikkona ja torstaina perinteiset iltakisat seuratasolla sekä koulu- että esteratsastuksessa. Hangon Janina Laine oli mukana molempina päivinä mukavin tuloksin.

Keskiviikkona 15.8. kilpailtiin esteillä. Laine ja poni Harvest Moon kurvailivat 70 cm esteillä selvään luokkavoittoon. 90 cm luokassa Laine onnistui ponin Dollar II kanssa ollen kolmannella sijalla. 90 cm voiton vei Siuntion Ria Virto (Beluna). Osanottajia kummassakin luokassa oli yli 30. Radat Lohjalle oli suunnitellut SeaHorse Weekistakin tuttu ratamestari Johanna Mikkola.

Torstaina 16.8. estaradan tilalle oli rakennettu areena kouluratsastuskilpailua varten. Laine osallistui molemmilla poneilla luokkaan helppo B, K.N. Special. Pirteälle Dollar -ponille suoritus kouluradalla on usein jännittävä, niin torstainakin. Poni oli pelästyi jotain juuri ennen suorituksen alkua ja ei rentoutunut koko aikana, Laine kertoo. "Moonie" puolestaan oli radalla aivan oma itsensä ja vaikka ohjelman lopussa tuli pieni virhe - poni tarjosi ravin sijaan laukkaa - oli tulos 61,600% ja sijoitus  kahdeksas, kuvailee tyytyväinen Laine. Luokan voitti Vesikansan Terhi Purola (Taikomus) tuloksella 64,800%. Luokan tuomarina toimi Inkeri Kostiainen.

Lohjalla kilpaillaan tulevana viikonloppuna aluetasolla ja radoilla tullaan näkemään useampi hankolaisratsukko.

 

Kaikki tulokset Lohjalta: lor.lohja.fi