Hyviä sijoituksia Brobyn koulukisoista 12.6 !

14.6.2011

Palkintojenjako helpossa C:ssä
Palkintojenjako helpossa C:ssä

 

Hankolaisratsukot nappasivat kaksi luokkavoittoa ja useita sijoituksia!
 
Sunnuntaina 12.6 paahtavaassa auringonpaisteessa hankolaisratsukot kävivät isolla porukalla kilpailemassa kouluratsastuksessa Broby:ssa ja menestys oli mahtava!
Kaikki päivän ohjelmat ratsastettiin pitkällä kentällä joka jo se sinänsä tuo lisää haastetta hankolaisille jolla ei varsinaisesti ole pitkää rataa missä harjoitella kotona.
Päivän ensimmäisessä luokassa ratsastettiin ohjelma Helppo C tutustumisluokan kouluohjelma johon osallistui kaksi hankolaisratsukkoa. Janina Laine-Harvest Moon tekivät erinoimaisen suorituksen ja nappasivat voiton itselleen tässä luokassa tuloksella 62,826%. Tämä oli ratsukon ehdottomasti paras suoritus ja myöskin valmentaja Mia Maukonen oli tyytyväinen ratsukon suoritukseen. Julia Holmström-Vuko van de Mullegracht tekivät niinikään upean suorituksen ja oli luokassa toisella sijalla tuloksella 61,087%. Luokaan osallistui 9 ratsukkoa.
Toisena ohjelmana hieman vaativampaa ohjelmaa Helppo B:3 ja menestyi oli taas mahtava! Janina ponillaan Harvest Moon ylittivät itseensä ja ottivat taas luokkavoiton nimiinsä tuloksella 61,818%! Menestystä siivitti Mikaela Lundberg-At Last tulleen hienosti kolmannelle sijalle tuloksella 60,0%. Julia Holmström-Vukolla oli luokassa neljäs tuloksella 59,773%. Luokkaan osallistui 10 ratsukkoa.
Päivän vaikein luokka oli Helppo A:3 johon osallistui 3 hankolaisratsukkoa. Tässä luokassa Mia Maukonen-Weston Joychild ylsivät hienosti kolmannelle sijalle tuloksella 61,034%. Sini Pellikka-Soljori tulos oli 60,345% joka oikeutti neljänten tilaan. Sini osallistui myöskin hevosella Milli-Villeri ja tulos oli 55,69%. Luokaan osallistui 11 ratsukkoa.
Kaikki tulokset nähtävissä www.kolumbus.fi/v-nr