Seuran joulujuhlaa vietettiin Smörmagasinetissa

16.12.2019

Palkintopöydän antimet
(Kuva Virpi Nippala)
Palkintopöydän antimet (Kuva Virpi Nippala)
Vuonna 2019 HunRia 2-tasolla tai sitä korkeammalla tasolla edustaneet ratsastajat, vasemmalta Janina Laine, Julia Holmström, Vanessa Nippala sekä Emilia Hellman
(Kuva Virpi Nippala)
Vuonna 2019 HunRia 2-tasolla tai sitä korkeammalla tasolla edustaneet ratsastajat, vasemmalta Janina Laine, Julia Holmström, Vanessa Nippala sekä Emilia Hellman (Kuva Virpi Nippala)
Vuoden Tallitytöt Cornelia van Kasteel, Emmi Tuononen ja Eerika Veikkolainen
(Kuva Virpi Nippala)
Vuoden Tallitytöt Cornelia van Kasteel, Emmi Tuononen ja Eerika Veikkolainen (Kuva Virpi Nippala)
Minikisa- palkinnon saajat, Petra Järvinen ja Aada Palomäki. Prix de Piemont kiertopalkinnon ensimmäinen kiinnitys meni Alexandra Henrikssonille
(Kuva Virpi Nippala)
Minikisa- palkinnon saajat, Petra Järvinen ja Aada Palomäki. Prix de Piemont kiertopalkinnon ensimmäinen kiinnitys meni Alexandra Henrikssonille (Kuva Virpi Nippala)
Kiertopalkintojen voittajat 2019
Vasemmalta Johanna Kemppainen, Eerika Veikkolainen, Emmi Kekkonen, Ida Repo ja Mimosa Nippala
(Kuva Virpi Nippala)
Kiertopalkintojen voittajat 2019 Vasemmalta Johanna Kemppainen, Eerika Veikkolainen, Emmi Kekkonen, Ida Repo ja Mimosa Nippala (Kuva Virpi Nippala)
Joulupukki ehti myös kiireen keskellä paikalle!
(Kuva Virpi Nippala)
Joulupukki ehti myös kiireen keskellä paikalle! (Kuva Virpi Nippala)
Tunnelma salissa oli lämmin ja viihtyisä!
(Kuva Virpi Nippala)
Tunnelma salissa oli lämmin ja viihtyisä! (Kuva Virpi Nippala)

Hankoniemen Ratsastajien joulujuhlaa vietettiin Smörmagasinetissa

 

Perjantaina 13.12. ratsastusseuran perinteistä joulujuhlaa vietettiin Smörmagasinetissa Hangossa. Tunnelma juhlissa oli lämmin ja ruoka maittavaa. Ohjelmaan ruokailun lisäksi kuului vuoden 2019 palkintojen- ja kunniamainintojenjako sekä junnujen hauska ohjelma. Myös Joulupukki pääsi paikalle vaikka sää olikin tänä vuonna kovin tuulinen!

 

Vuoden aikana ratsastajat ovat keränneet rankingpisteitä 1-tason kotikisoista sekä koulu että estepuolella. Jokaisella tasolla on omat kategoriat, kategorioiden eniten pisteitä keränneet ratsastajat palkittiin juhlissa.

 

ESTERATSASTUS

 

Kategoria 60cm

1. Cornelia van Kasteel (10p)

2. Janette Westerlund ( 8p )

3. Frida Heinonen ( 5,5p)

 

Kategoria 70cm

1. Pinja Sandin ( 8p)

1. Frida Nordlund ( 8p)

3. Matilda Berglund ( 7p)

 

Kategoria 80cm

1. Johanna Kemppainen (28,5p)

2. Vanessa Nippala (10p)

3. Fanny Määttä (5p)

 

Kategoria 90cm

1. Erica Hellman (10p)

2. Fanny Määttä (5,5p)

3. Ida Repo (5p)

 

Lisäksi kunniamaininnan saivat 50cm korkeudella 1-tasolla kilpailleet ratsastajat; Annika Grönroos, Isabella Therman sekä Mimosa Nippala.

 

KOULURATSASTUS

 

Kategoria Helppo C

1. Kiia Lönnqvist (10p)

2. Vanessa Nippala (8p)

2. Pinja Sandin (8p)

3. Matilda Berglund (4,5p)

 

Kategoria Helppo B – A

1. Miina Lähdeniemi (14,5p)

2. Ida Repo (10p)

3. Sanna Innanen (8p)

 

Vuosi 2019 on ollut kilpailuiden osalta vilkas ja seuraa on ollut hienosti edustettuna myös eri tasoilla kotikentän ulkopuolella. Seuraavat ratsastajat ovat edustaneet HunRia 1-tasolla;

Cornelia van Kasteel, Frida Heinonen, Anna Sukula, Ida Repo, Minna Oinonen, Heidi Kidron, Matilda Berglund & Johanna Kemppainen

2-tasolla tai sitä korkeammalla tasolla;

Pinja Sandin, Krista Ketonen, Vanessa Nippala, Frida Nordlund, Erica Hellman, Emilia Hellman, Pinja Varsanpää, Ulrika Hämäläinen, Julia Holmström, Janina Laine & Sini Pellikka.

 

KIERTOPALKINNOT 2019

 

Lisäksi vuoden aikana on kilpailtu erillaista kiertopalkinnoista. Kiertopalkinnot kiertävät vuosittain ja ensi vuodeksi seuraavat ratsastajat saivat kiertopalkinnot koristamaan omaa hyllykköä.

 

Esteratsastus

Junior Rider 2019: Mimosa Nippala & Molstabergs Colombine

Prix de Tabell 2019: Pinja Sandin & Gropin Kotel

Prix de Ulla Knichter 2019: Ida Repo & Zidamanta Velvet

 

Kouluratsatus

Prix de Cuba Calle 2019: Emmi Kekkonen & Hillside Tintalle

 

Yhdistetty este- ja kouluratsastus

Anton Cup 2019: Eerika Veikkolainen & Vipper

Prix de Benitec 2019: Johanna Kemppainen

 

Lisäksi tänä vuonna ensimmäistä kertaa jaettiin tuntiponina pitkän ura tehneen Pimun muistolle hankittu kiertopalkinto Prix de Piemont. Tämä palkinto jaetaan Minikisoissa menestyneelle ja ahkerasti mukana olleelle ratsastajalle. Tämä kiertopalkinto matkasi Alexandra Henrikssonin hyllyyn.

 

Vuoden Tsemppari- palkinnon tänä vuonna sai Janette Westerlund. Vuoden tsemppari on ratsastaja joka on aina kilpailuissa mukana iloisella mielellä ja jaksaa tsempata, vaikkei aina sujukkaan ihan nappiin.

Vuoden Toimihenkilönä palkittiin Cornelia van Kasteel, joka on joka kilpailuissa ollut mukana toimihenkilönä tavalla tai toisella.

 

KUNNIAMAININNAT

 

Ratsastuskoulun puolesta Nuorisovastaava ja ratsastuksenopettaja Mia Maukonen jakoi kunniamainintoja oppilaille jotka ovat olleet aktiivisesti mukana seuran toiminnassa ja sen ylläpitämisessä sekä kehittämisessä.

 

Tallityttö- palkintoja jaettiin tänä vuonna kolme kappaletta. Tämä palkinto jaetaan henkilölle joka on iloinen, ahkera ja aina valmis auttamaan muita.

Tallityttö-palkinnon tänä vuonna saivat:

Eerika Veikkolainen

Cornelia van Kasteel

Emmi Tuononen

 

Eri ikäisiä ja tasoisia tuntiratsastajia muistettiin myöskin tänän vuonna. Palkinnonsaajat tulevat aina positiivisella mielellä tunneille, ovat motivoituneita, eivätkä jättäisi tuntia mistään hinnasta välistä.

Nappula-palkinnon saajat:

Silja Näätänen

Jemina Hautala

 

Tuntiratsastaja (juniori): Alicia Jarner

Tuntiratsastaja (seniori): Sanna Innanen

 

Myös minikisoissa ansioituneita ratsastajia muistettiin palkinnoilla, nämä pystit kotiin veivät:

Aada Palomäki ja Petra Järvinen.

 

Lisäksi vuoden 2019 aikana Pollekerhotoiminta on lisääntynyt runsaasti ja uusia kerholaisia meillä on jo 25 kappaletta! Pollekerho on kerho aloitteliville ratsastajille ja hevosten hoidosta kiinnostuneille nuorille. Kerhossa opetellaan hevosten päivittäistä hoitoa sekä ruokintaa ja muita tärkeitä hevosiin liittyviä taitoja.

Tänä vuonna kerhojen vetäjinä ovat toimineet; Annukka Palomäki, Aada Palomäki, Minea Holmström, Emmi Tuononen, Cornelia van Kasteel ja Matilda Berglund.

 

Onnea kaikille palkituille sekä isot kiitokset kuluneesta vuodesta! Onnea ja menestystä myös kaudelle 2020.

 

Ratsastuskoulu ei hiljene vaikka kausi onkin virallisesti taputeltu. Ratsastustunnit jatkuvat vielä 21.12. asti, ja jo perinteeksi tullut tontturalli pukukilpailuineen järjestetään maanantaina 23.12. klo. 15.00 alkaen. Tänä vuonna kilpailuissa on kaksi luokkaa ja molemmissa luokissa palkitaan myös paras puku! Ensimmäisen luokan parhaan puvun palkinnon on lahjoittanut MainosPrint ja luokassa kaksi Benitec Oy. Tapahtumaan on vapaapääsy, Tervetuloa seuraamaan tontturallia!

Jouluaattona tallilla järjestetään avoimet ovet. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan joulupuurosta, pipareista, glögistä ja mahtavasta seurasta!